Мода за миленици

Ладно време, миленичиња и оние слатки облеки

Официјално е зима! Дали сте еден од многуте сопственици на кучиња кои го облекуваат своето кученце во топли џемпери и јакни овој период од годината? Или, дали сте ужаснати од самата помисла да го понижите вашето куче со тоа што ќе му облечете облека? Во оваа статија од BurkePatch, Џенет Лемке зборува за студеното време, миленичињата и тие слатки облеки. Ладно време, миленичиња и оние слатки облеки Природни адаптери Повеќето кучиња и мачки имаат природни облоги кои се прилагодуваат на временските промени. Многумина...

Прочитај повеќе...