Дали е потребно да имам корисничка сметка за да пазарам на markas.mk?

Не. На markas.mk може да пазарите и без да имате креирано корисничка сметка.

Но, имањето на корисничка сметка дава низа предности и го олеснува пазарењето:

  • Може да додадете адреса за наплата и адреса за достава и никогаш повеќе да не мора да ги пополнувате полињата за адреса додека плаќате
  • Ќе имате историја на сите Ваши нарачки на кои ќе може да им се навратите и детално да ги разгледате секогаш кога ќе посакате
  • Исто така ќе може да го следите статусот на Вашите нарачки се додека не се комплетирани и доставени на Вашата адреса
  • Ќе може да креирате Ваша лична Листа на Омилени производи и да го следите статусот на истите (дали ги има на залиха и сл.)