Дали постои опција да се следи статусот на одредени производи и да се додадат во некаква посебна листа за следење?

Да. Статусот на сите производи по Ваш избор може да го следите така што ќе ги додадете во Вашата Листа на омилени производи. За да додадете производи во Вашата Листа на омилени производи, потребно е да застанете со курсорот над горниот десен агол од сликата на производот и да кликнете на иконата како срце која ќе се појави. После тоа, иконата ќе се обои во црвено и дополнително известување ќе се појави за тоа дека производот е додаден во Вашата Листа на омилени производи.