Како да дознаам кои производи се нови на markas.mk?

Сите нови производи освен што се излистани во продавницата заедно со останатите производи, може да ги погледнете како одвоени во листата НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ која се наоѓа на почетната страна.

Исто така може да се претплатите на Нашите известувања и навремено да добивате информации за НОВИТЕ ПРОИЗВОДИ и за сите останати новитети на markas.mk.